Εταιρεία Υπηρεσίες Συνεργάτες Συμβουλές Επικοινωνία

Αυτοκόλλητο χρώμα αυτοκινήτου Magic Stick

 

Το κατάστημά μας είναι επίσημος συνεργάτης της Magic Stick, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε το θερμοσυστελλόμενο αυτοκόλλητο χρώμα του αυτοκινήτου σας στον κωδικό του εργοστασίου. Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση από εξειδικευμένο τεχνικό.

 

Magic Stick
1.To Magic Stick είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν που έρχεται να καλύψει με το καλύτερο τρόπο την ανάγκη για μικροεπισκευές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

2. Μετά από μακροχρόνια μελέτη των ιδιαιτεροτήτων του κάθε χρώματος, παρουσιάζουμε τώρα το γνήσιο εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σε στέρεα μορφή.

3. Κολλώντας πανεύκολα στο φθαρμένο σημείο τη μεμβράνη Magic Stick μπορούμε να πλύνουμε το αυτοκίνητο μας από την επόμενη κιόλας μέρα.
• Καλύπτει το ξεφλούδισμα του χρώματος και το σταματάει
• Προλαμβάνει από ξεφλουδίσματα αφού μπορεί να λειτουργήσει και ως προστατευτικό.
•Αντέχει στο πλύσιμο με πιεστικό και στο γυάλισμα με αλοιφαδόρο.
•Προστατεύει από τη σκουριά.

4. Το γρατζούνισμα και οι μικροφθορές είναι πολύ συχνό φαινόμενο που συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα όσο και αν θέλουμε να τα προφυλάξουμε.

5. Το Magic Stick μπορεί να σταματήσει την καταστροφή του χρώματος και να αποκαταστήσει τη ζημιά ώστε το συγκεκριμένο σημείο να μην διαφέρει σε τίποτα από το υπόλοιπο ακέραιο μέρος του αυτοκινήτου.

6. Το Magic Stick είναι το μοναδικό υλικό που περιέχει το χρώμα (ακριβής κωδικός) σε αυτοκόλλητη μεμβράνη, με το μέταλλο, την πέρλα και το βερνίκι του εργοστασίου κατασκευής.